Львівського поліцейського, який насмерть збив дівчину на зупинці, ув’язнили на три роки

2490 0
Водій в’їхав у трамвайну зупинку та насмерть збив 25-річну дівчину.
фото: Zaxid.net

фото: Zaxid.net

Колишній львівський поліцейський, який насмерть збив 25-річну дівчину на зупинці на площі Франка, отримав три роки ув’язнення. Про це йдеться у рішенні Галицького районного суду від 29 жовтня.

Суд встановив, що 30 грудня торік близько 7:00 водій технічно справного авто BMW 320 СІ порушив правила дорожнього руху, не обравши безпечної швидкості, та збив дівчину, яка перебувала на зупинці. Від отриманих травм вона померла. 25-річного водія затримали наступного дня після аварії. На час слідства він перебував під вартою.

Під час судового засідання обвинувачений визнав свою вину повністю, розкаявся та зазначив, що не впорався з керуванням через сутінки і погодні умови.

Тож суд, враховуючи вік та розкаяння, визнав водія винним та призначив мінімальне покарання у вигляді трьох років позбавлення волі та заборонив керувати транспортними засобами на аналогічний термін. Крім цього, на користь держави з обвинуваченого стягнуть майже 55 тис. грн за судові витрати.

Додамо, що родичі загиблої можуть оскаржити вирок у Львівському апеляційному суді впродовж 30 днів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!