Львівського посадовця Вадима Ноздрю можуть призначити директором ДК «Укрспецекспорт»

2936 0
Зараз він керує ЛКП «Зелене місто».
Вадим Ноздря. Фото: Фейсбук

Вадим Ноздря. Фото: Фейсбук

Керівник ЛКП «Зелене місто» може очолити ДК «Укрспецекспорт» – підприємство, уповноважене державою на експорт та імпорт продукції і послуг військового та спеціального призначення. Про це з посиланням на власні джерела пише Цензор. Нет.

У коментарі Tvoemisto.tv Вадим Ноздря зазначив, що ще рано говорити про його призначення, але підтвердив, що взяв участь у конкурсі на посаду.

«Конкурс відбувся у два етапи, все відбулось два тижні тому. Тепер чекаємо на результати», – сказав Вадим Ноздря.

Участь у конкурсі на посаду директора «Укрспецекспорту» всього взяли 48 кандидатів.

Читайте також: Мільйони на сміття. Як рекультивують Грибовицький полігон і що буде на його місці

Нагадаємо, Вадим Ноздря з 2017 року очолює ЛКП «Зелене місто», яке займається будівництвом сміттєпереробного заводу та рекультивацією Грибовицького сміттєзвалища. Водночас він є депутатом Київради від партії «Самопоміч».

Вадим Ноздря у 2002-2006 роках працював у державному підприємстві «Прогрес», що займалось експортом зброї, а згодом – у структурах Istil Group британсько-пакистанського бізнесмена Мохаммада Захура.

Олександа Бодняк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!