Меру Львова й «Самопомочі» стали довіряти менше. Результати дослідження

2370 0
Оцінка українцями діяльності Андрія Садового та «Самопомочі» стала нижчою, порівняно з початком літа 2016 року. Такий висновок можна зробити з огляду результатів широкомастштабного соціологічного дослідження, що регулярно проводять в Україні на замовлення Міжнародного республіканського інституту (IRI) за підтримки Уряду Канади.
фото: УНІАН

фото: УНІАН

За результатами  «Публічного опитування мешканців України», проведеного серед українців у вересні-жовтні 2016 року, у відповідь на питання, якої вони думки про високопосадовців і політиків України, мера Львова Андрія Садового дуже позитивно оцінили 4% українців, більш ніж позитивно – 21%, менш ніж позитивно – 26%, дуже негативно – 29 %. Крім того, 5% зазначили, що вперше чують про нього, а 15% – утрималися від відповіді.

Якби вибори були призначені на цю неділю, за «Самопоміч» проголосувало б 5 % українців.

Читайте також: Що задекларував мер Львова? Більшість майна належить дружині

Тим часом, у травні-червні показники були вищі: Андрія Садового визнали гідним довіри 5% українців і оцінили більш ніж позитивно – 28%, менш ніж позитивно - 22%, негативно - 26%. 6% опитуваних взагалі не чули про мера Львова, а 13% утримались.

Проголосувати за «Самопоміч» у травні-червні були готові 9%.

Таким чином, «Самопоміч» за 3 місяці втратила 4% в оцінках громадян України, а позитивна оцінка діяльності Андрія Садового знизилась на 8%.  

Підготувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!