Львівському митнику загрожує арешт за втручання в автоматизовану систему митниці

1569 0
Слідчі ДБР повідомили йому про підозру.
Фото: http://zakarpattya.net.ua

Фото: http://zakarpattya.net.ua

Слідчі львівського територіального управління ДБР повідомили про підозру старшому державному інспектору митного поста «Краковець» Львівської митниці ДФС. Митника підозрюють у зловживанні службовим становищем та несанкціонованій зміні інформації в автоматизованих системах. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Читайте також: Львівські митники знайшли деталі до вертольоту в жіночій сумочці

За даними слідства, держінспектор вніс недостовірні дані до автоматизованої системи митного оформлення та змінив інформацію про митний режим перетину кордону автомобілемм «Volkswagen Golf».

Внаслідок дій посадовця державний бюджет недоотримав понад 161 тисячу гривень.

Читайте також: Львівські митники затримали на кордоні з Польщею контрабанду силіконових імплантів

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді арешту на строк до 6 місяців або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, із штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (4250 – 12750 грн).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!