Львівському поліцейському, який насмерть збив дівчину на зупинці, загрожує до 8 років ув’язнення

2963 1
Водій перевищив швидкість та не впорався з керуванням, виїхавши на зустрічну смугу та тротуар.
фото: Zaxid.net

фото: Zaxid.net

Держбюро розслідувань спільно з Генпрокуратурою скерували до суду справу про аварію, під час якої загинула 26-річна дівчина. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

30 грудня торік львівський поліцейський на площі Франка в’їхав у трамвайну зупинку, внаслідок чого загинула 25-річна дівчина. Як з’ясувало слідство, водій перевищив швидкість та не впорався з керуванням, виїхавши на зустрічну смугу та тротуар. Там він наїхав на зупинку та дівчину, що перебувала поряд.

Співробітника поліції обвинувачують у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).  

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати автомобілем до трьох років. 

Додамо, що 25-річного водія затримали наступного дня після аварії. На час слідства він перебував під вартою.


Читайте також:
10 Червня, 2019 20:44
Тетяна Павлівна ну якщо за те, що збитий хлопець з звичайним переломом ноги помер через три дні від ДТП від тромбу (під час сильної зливи, просто непобачив) дають три роки, то таких тварюк треба стріляти...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!