Політична реклама

Львівську кільцеву дорогу відремонтували лише на 10%

1600 0
Львівську кільцеву дорогу за три місяці відремонтували лише на 10%. У Службі автомобільних доріг області такі незначні результати списують на відсутність коштів. Відтак, влітку для проїзду міст ще не відкриють.

Міст на окружній Львова обіцяли відремонтувати до кінця липня. Однак у заплановані терміни працівники ремонтної бригади не вкладаються, повідомляє Zik.

У свою чергу Служба автомобільних доріг у Львівській області пояснює, що весь цей час триває підготовка до масштабних робіт.

Начальник служби автомобільних доріг у Львівській області Юрій Лазаренко розповідає: «Навіть при повному фінансуванні закінчити цей міст раніше листопада-грудня місяця цього року  практично неможливо. Масштабні роботи почнуться з понеділка».

Наразі у Службі чекають, коли Кабмін підпише постанову на затвердження коштів. На львівський міст зокрема просять 11 з половиною мільйонів гривень. На рішення чекають до 20 червня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!