Львівську молодь нагороджуватимуть за наукові досягнення

2590 0
Відповідне рішення прийняли депутати ЛМР на засіданні сесії у четвер, 22 березня.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Львівські депутати прийняли програму підтримки обдарованої молоді міста Львова. Її метою є створення належних умов для виявлення та підтримки талановитих молодих львів’ян. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Програма передбачає виплати одноразових премій за особисті досягнення в інтелектуальних конкурсах, турнірах, олімпіадах та придбання цінних подарунків для переможців інтелектуальних змагань.

Читайте також: Львівська школярка візьме участь у міжнародній науковій олімпіаді в Америці

Також депутати вирішили виплатити по 2000 грн випускникам шкіл, які отримали 200 балів у 2017/2018 навчальному році за результатами ЗНО з базової дисципліни, по 10 тис. грн тим, хто отримв 400 балів, і 20 тис. грн тим, хто отримали 600 балів за результатами ЗНО з базових дисциплін.

Читайте також: Львів’ян запрошують на конференцію успішних підлітків

Окрім того, деяких учнів закладів загальної середньої освіти та професійно-технічних навчальних закладів нагородять 1 тис. грн за успішне закінчення англомовних онлайн-курсів з різних дисциплін.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!