Політична реклама

Львівську молодь запрошують на безкоштовне навчання у театральний гурток

2286 0
Дитячі клуби Шевченківського району презентують театральний гурток в клубі «Сокіл» (вул. Золота, 22а).

В рамках діяльності студії «АртАкт», окрім підготування вистав, відбуватимуться спільні відвідування театру, кіноперегляди, тематичні обговорення, а також створення костюмів та декорацій, інформує прес-служба Львівської міськради. Заняття в студії «АртАкт» є безкоштовними.

«Запрошуємо до нас, як дітей молодшого й середнього шкільного віку, так і старшокласників та студентів», - розповіла Юстина Жуковська, педагог-організатор Дитячих клубів Шевченківського району м. Львова

Студія «АртАкт» запрошує на безкоштовні навчання дітей молодшого та середнього шкільного віку (до 13р.), старшокласників (13-17р.) та студентів. Заняття відбуватимуться з вівторка до п’ятниці з 16.00 год.

Довідатись більше та записатись у гурток можна за телефоном – 097 809 63 85; а також в соціальних мережах — http://vk.com/theatre_artact.

Нагадуємо, навчання в гуртках Дитячих клубів Львова є безкоштовним.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!