Львівську молодь запрошують на деканальний з’їзд до Золочева

1462 0
Комісія у справах молоді Львівської Архиєпархії УГКЦ вперше організовує молодіжний з’їзд за межами Львова. 14 червня 2015 року усіх молодих людей запрошують до Золочева, а саме до храму блаженного Миколая Чарнецького, де відбудеться Золочівський деканальний з’їзд молоді, тема якого «Українська. Молодь. Христова». Дійство розпочнеться реєстрацією о 10:30 та Архиєрейською Літургією.
фото: obnova-ternopil.org.ua, malukr.ucoz.com

фото: obnova-ternopil.org.ua, malukr.ucoz.com

«Дуже часто молодь, що не проживає у великих містах, є обділена заходами, які створюються саме для них. Заходами, де б молоді люди могли зустрічатись, комунікувати між собою, народжувати і втілювати певні ідеї в життя та вповні відчути справжню радість від спілкування з такими ж, як і вони. Тому Комісія у справах молоді вже третій місяць проводить виїзні молодіжні зустрічі в Золочеві та районі і, як підсумок, цього разу організовує вперше молодіжний з’їзд за межами Львова», - розповідають організатори. У програмі заходу – велика гра, майстер-класи, представлення молоді своїх осередків та духовно-патріотичний концерт.

Програма:
10:30 – реєстрація 
11:00 – Архиєрейська Літургія 
12:30 – спільне фото, продовження реєстрації 
13:00 – обід 
14:00 – відкриття з’їзду: вітальне слово декана, представників обласної та місцевої влади 
14:30 – слово владики Венедикта до молоді
15:00 – велика гра 
16:30 – майстер-класи / вільні ігри 
17:30 – духовно-патріотичний концерт, підвечірок, представлення осередків 
20:45 – молитва «Боже великий, єдиний».
 

Контактна особа: отець-диякон Роман, тел. +38 097 30 76 692. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!