Львівську молодь запрошують на Форум кар’єри: де та коли?

2251 0
Львівських студентів, випускників та молодих спеціалістів запрошують на Форум кар’єри, який відбудеться у суботу, 21 травня. Під час Форуму спікери дадуть чимало корисних порад з власного досвіду, як от: що робити сьогодні, аби бути успішним вже завтра, правила успішної комунікації з роботодавцем, як зробити успішну кар’єру у сфері держуправління, з чого розпочати власний стартап тощо.
фото: linkedin.com

фото: linkedin.com

 «В УКУ цей Форум організовується вперше. Ми хочемо допомогти молодим спеціалістам, майбутнім випускникам знайти нові можливості працевлаштування, кар’єрного зростання та професійного розвитку. Для компаній це хороша нагода прямої комунікації абсолютно з різними представниками вищих навчальних закладів. Ми очікуємо, що компанії та підприємства зможуть знайти нових успішних працівників, а студенти – місце праці, про яке мріють і де б могли себе реалізувати», - зазначають організатори Форуму.

Форум кар’єри в УКУ – це:

– нетворкінг з успішними професіоналами в різних професійних галузях;

– можливість комунікації з провідними роботодавцями;

– інформація про актуальні вакансії, можливості та вимоги до кандидатів у понад 30 відомих компаніях та організаціях.

Під час Форуму відбудуться майстер-класи та ярмарка вакансій від провідних роботодавців. Студенти і випускники зможуть більше дізнатись про актуальні можливості у відомих українських компаніях та установах.

Серед запрошених роботодавців – близько 30 фірм, IT-компаній, організацій: EY (Ernst & Young), SoftServe, ELEKS, Sigma Software, N-iX, Холдинг Емоцій «!FEST»;, Just Lviv It ПАТ «Концерн Галнафтогаз»; ПАТ ТГК «Дністер»; Nestle Business Services Lviv, «Укртелеком»;, ТзОВ ТВК «Львівхолод»;, Львівська бізнес-школа УКУ, Львівська міська рада, Телекомпанія «ЛЬВІВ ТБ» та інші, в тому числі громадські та благодійні організації

Для участі у Форумі кар’єри обов’язковою потрібно попередньо зареєструватись за посиланням.

Форум кар’єри відбудеться у суботу, 21 травня о 10:00 год в Українському католицькому університеті (вул. Козильницька, 2 а)

 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!