Львівську молодь запрошують на вишкіл у Карпати

2290 0
У рамках відзначення Року Андрея та Климентія Шептицьких 20 – 30 липня у Карпатах відбудеться літній вишкільний відпочинковий табір «Дивоцвіт» під гаслом «Ми є Родина 2015».
фото: taras-kashchak.livejournal.com, iveukraine.org.ua

фото: taras-kashchak.livejournal.com, iveukraine.org.ua

Християнський табір «Дивоцвіт» для дітей та молоді з різних районів Львівської області відбудеться у с. Дубина Сколівського району (біля водоспаду Кам’янка), повідомляють організатори табору: управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації та ЛОМО «Українська Молодь – Христові».

Під час табору буде організовано молитовні групи, тренінги та лекції, які провадитимуть лектори, катехити та священики. До активного літнього таборування планують залучити до 80 молодих осіб.

Із питань зголошення до участі в заході звертатися за телефонами: 0637328916 (Таня Українець) та 0671978822 (Роман Ковалів).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові цілий рік вшановуватимуть Андрея Шептицького

Нагадаємо, 29 липня 2015 року виповнюється 150 років від дня народження Митрополита УГКЦ Андрея Шептицького. Ще в юному віці А. Шептицький прийняв рішення служити своєму народу, Церкві та майбутній Українській державі. Формування молодого покоління було пріоритетним у його праці.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!