Львівську митницю очолив Олег Шахрай

5959 0
До цього він був в. о. керівника Харківської митниці.
Фото: Facebook/ Антикорупційний моніторинг Львівщини

Фото: Facebook/ Антикорупційний моніторинг Львівщини

У Львівській митниці сьогодні офіційно представили нового керівника. Ним став Олег Шахрай, який раніше очолював Харківську митницю. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у пресслужбі митниці.

Олег Шахрай є радником митної служби І-го рангу з 25-рінчим стажем. У грудні 2021 року його призначили в. о. керівника Харківської митниці. Із початком повномасштабного вторгнення та окупації лише на одному митному пості під його керівництвом 42 митники перейшли на бік росії.

Читайте також: З 1 вересня на кордоні з Польщею реорганізують рух автомобілів

В Антикорупційному моніторингу Львівщини зауважують, що, відповідно до декларації за 2020 рік, Олег Шахрай одружений та має двох дітей. У його власності – дві земельні ділянки у Плесецькому на Київщині. Дружина працює в СБУ у Києві, їй належить квартира у столиці та дві земельні ділянки у Вишгороді та Плесецькому на Київщині, дачний будинок у Вишгороді, також автомобіль Toyota Land Cruiser Prado 150.

Нагадаємо, що у грудні 2021 року новим тимчасовим очільником Львівської митниці став Данііл Меньшиков. У 2021 році він почав працювати начальником управління таргетингу Координаційно-моніторингова митниці Держмитслужби. Перед очоленням Львівської митниці керував Черкаською митницею.

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!