Львівську митницю тимчасово очолив 31-річний Ярослав Скоромний

2239 0
До цього службовець виконував обов’язки начальника Галицької митниці.
Фото: Фейсбук

Фото: Фейсбук

Від сьогодні виконувачем обов’язків начальника Львівської митниці став 31-річний Ярослав Скоромний, повідомляє Галицька митниця Держмитслужби.

До призначення на цю посаду Ярослав Скоромний був виконувачем начальника обов’язків Галицької митниці.

Читайте також: На Львівщині на систематичному вимаганні хабарів викрили інспектора Галицької митниці

31-річний Ярослав Скоромний родом із Вінниці. Має вищу юридичну освіту. З 2012 до 2017 рр. працював у органах прокуратури Вінницької області, згодом – в органах доходів і зборів на митниці. Зокрема був заступником начальника управління-начальник відділу розробки профілів ризику управління профілювання митних ризиків Департаменту організації протидії митним правопорушенням ДФС, заступником начальника управління-начальник відділу розробки профілів ризику управління профілювання митних ризиків Департаменту таргетингу та управління митними ризиками ДФС, першим заступником начальника Тернопільської митниці ДФС.

З жовтня 2017 р. став заступником начальника Львівської митниці ДФС – начальника управління протидії митним правопорушенням, а з листопада 2017 р. – заступником начальника управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії.

30 жовтня цього року Ярослав Скоромний був призначений виконувачем обов’язків керівника Галицької митниці.

Нагадаємо, що Львівська митниця ДФС 8 грудня 2019 року припинила свою роботу у зв’язку з наказом про реорганізацію митниць ДФС. Після цього створили Галицьку митницю із Львівської, Івано-Франківської і Тернопільської митниць. Та згодом об'єднану Галицьку митницю ліквідували.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!