Львівську поліцію очолив Антон Пузиревський. 4 факти про нового керівника

4105 0
У Львові офіційно представили начальника управління патрульної поліції міста. Ним став Антон Пузиревський, який до цього тимчасово виконував обов’язки керівника львівської поліції, – повідомляється на facebook-сторінці патрульної поліції України.
фото: dailylviv.com

фото: dailylviv.com

1. 36-річний Антон Пузиревський до нинішнього призначення обіймав посаду командира третього батальйону управління патрульної поліції Львова. Уродженець міста Червонограда на Львівщині.

2. Упродовж 6 місяців проходив службу у Збройних силах України (квітень – вересень 2014 року), брав участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей.

3. Освіта вища, у 2007 році закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка. Спеціальність за освітою: психологія.

4. Батько трьох дітей

Нагадаємо, що Антон Пузиревський 17 листопада був призначений тимчасовим виконувачем начальника управління патрульної поліції Львова, після того як його попередник Юрій Зозуля призначили начальником управління патрульної поліції міста Києва.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!