Львівську ратушу пікетують підприємці. Чого вимагають

2293 0
Учасників попередніх пікетів на підтримку бізнесу оштрафували за порушення умов карантину.
Фото: Ігор Зінкевич

Фото: Ігор Зінкевич

Під львівську міську раду прийшли підприємці з вимогою розблокувати діяльність мікробізнесу. 

Читайте також: Як змінився ринок працевлаштування та що пропонують роботодавці у Львові

Підприємці вимагають ініціювати рішення ЛМР про скасування заборони діяльності мікропідприємств у Львові включно із промисловими ринками за умови дотримання санітарно-гігієнічних норм, а також розблокувати діяльність транспорту у Львові з дотриманням карантинних вимог.

Мікропідприємці додають, що багато з них не мають інших доходів, окрім свого бізнесу, тому готові самовільно виходити на роботу попри заборону та можливі штрафи.

Заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко та директор департаменту адміністрації міського голови Львова Євген Бойко зустрілися з пікетувальниками, пояснивши, що магазини одягу і взуття поки що не можуть відкрити через ріст кількості хворих на коронавірус у області.

Підприємці, крім площі Ринок, пройшлись вулицями Городоцькою, тимчасово обмеживши рух на початку Богдана Хмельницького та Шпитальній.

Читайте також: Вижити в час карантину. Як допомагають бізнесу та наскільки це ефективно

Нагадаємо, 1 травня у Львові, як і в інших містах України, вже відбулись подібні одиночні пікети. Тоді поліція склала протокол за порушення карантинних обмежень на організатора пікету Владислава Орлова, проте він заперечив, що в його акції взяли участь 30 людей, як ішлося в протоколі поліції.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!