В управлінні юстиції Львівщини призначили нового керівника

3107 0
Колишню керівницю Головного територіального управління юстиції у Львівській області Іванну Смачило призначили заступницею міністра юстиції України.
Фото: ГТУЮ у Львівській області

Фото: ГТУЮ у Львівській області

Відповідно до Наказу Міністерства юстиції України від 26.07.2018 р. начальником Головного територіального управління юстиції у Львівській області призначили Тараса Греня. Про це повідомляє ГТУЮ у Львівській області. 

Раніше Тарас Грень займався адвокатською практикою, був помічником Міністра юстиції України, першим заступником начальника Головного територіального управління юстиції у Львівській області, очолював Регіональне відділення Фонду державного майна України в Івано-Франківській області, Головне територіальне управління юстиції у Чернівецькій та Волинській областях.

Читайте також: У Залізничному районі Львова призначили нову керівницю

Нагадаємо, що колишню керівницю Головного територіального управління юстиції у Львівській області Іванну Смачило призначили заступницею міністра юстиції України. 

Іванна Смачило очолювала управління юстиції у Львівській області впродовж шести місяців. Її перевели з Рівного, де вона працювала на аналогічній посаді, у січні цього року


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!