Львівський театр отримав нове освітлення за кошти Японського посольства

1569 0
Це другий проєкт, який отримав підтримку від посольства Японії, раніше посольство співфінансувало закупівлю обладнання для ОХМАТДИТу
Фото: www.udg.lviv.ua

Фото: www.udg.lviv.ua

У Львові в Національному театрі імені Марії Заньковецької встановили нове освітлення, що придбали за кошти посольства Японії в Україні. Інформує пресслужба Львовівської обласної ради.

Нову систему освітлення для театру придбали в межах спільного проєкту Асоціації «Єврорегіон Карпати – Україна» та грантової програми «Кусаноне», що фінансується посольством Японії в Україні.

«В театрі встановили нові прожектори, світлодіодні матричні панелі та димерні блоки. Фінансовий ресурс проєкту становив понад 2,7 млн ривень, З них 2,3 млн гривень – це грантові кошти від програми «Кусаноне» наших японських партнерів. Також 445 тис. грн додала з обласного бюджету Львівська обласна рада», – йдеться у повідомленні.

Додамо, що це другий проєкт, який отримав підтримку від посольства Японії. Асоціація «Єврорегіон Карпати – Україна» у 2016 році реалізувала проект «Модернізація медичного обладнання для Львівської обласної клінічної лікарні ОХМАТДИТ». У рамках якого закупили лабораторне обладнання: аналізатор газів крові та електролітів, гематологічний аналізатор та біохімічний аналізатор, 4 монітори за наглядом стану пацієнта, 1 апарат штучної вентиляції легень

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!