Політична реклама

Львівських абітурієнтів просять забрати сертифікати ЗНО

1533 0
Останнiми днями Львiвський регiональний центр оцiнювання якостi освiти отримує назад листи iз сертифiкатами, якi були надiсланi абiтурiєнтам.

Таких уже прийшло понад вiсiмдесят, пише Експрес.

"Пiсля того, як учасник зареструвався на незалежне оцiнювання, ми надсилаємо на зазначену адресу сертифiкат рекомендованим листом, - розповідає Лариса Середяк, директор Львiвського РЦОЯО. - Абiтурiєнт отримує вiд пошти повiдомлення, i повинен забрати лист, розписатись про його отримання. Однак, очевидно, що не усi отримали повiдомлення з пошти, i рекомендованi листи, якi у поштовому вiддiленнi можуть зберiгатись лише мiсяць, почали повертатись до нашого центру. Найбiльше листiв до нас повернулось вiд абiтурiєнтiв з Львiвщини - бiльше 60-ти. Тож ми просимо зареєстрованих осiб, якi досi не отримали сертифiкат, звернутись до свого поштового вiддiлення, а якщо там немає листа - до центру оцiнювання".

До слова, на сайтi Львівського РЦОЯО можна знайти поiменний перелiк осiб, чиї сертифiкати повернулись до центру.

Нагадаємо, що без сертифiката ЗНО абiтурiєнта не пропустять у пункт тестування на основнiй сесiї незалежного оцiнювання, яка вiдбудеться з 3 по 27 червня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!