Львівських авторів запрошують до участі в літературному конкурсі

2160 0
На Львівщині стартує Всеукраїнський літературний конкурс «Крилатий лев», на якому оберуть кращі книги року, – йдеться на офіційному сайті Львівської облдержадміністрації.
Фото: slovovolyni.com

Фото: slovovolyni.com

«Переможців конкурсу відзначать нагородами. Зокрема, книжки-переможці видадуть у видавництвах «Апріорі» й «Література та мистецтво» накладом у 1000 примірників, а також презентують на щорічному Форумі видавців і «Книжковій толоці» в Миколаєві. Крім того, рукописи чи фрагменти п’яти кращих номінантів опублікують у провідних мистецьких часописах», – зазначила в.о. директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Марія Вагіла.

До розгляду приймаються тексти прозових творів українською мовою, подані автором чи уповноваженою особою до 22 травня поточного року. А також необхідно подати електронний варіант твору.

Матеріали для участі в конкурсі «Крилатий Лев» можна подати за адресою: м. Львів, вул. С. Крушельницької, 17 (другий поверх). Тел: (032) 261-04-15,067-713-68-74 або на електронні адреси:  [email protected], [email protected].

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!