Політична реклама

Львівських дітей запрошують на школу анімації

3431 0
Діти молодшого шкільного віку, які вміють малювати та усі охочі зможуть спробувати себе у ролі мультиплікатора та протягом місяця створюватимуть дитячий анімаційний фільм

Школа анімації для дітей розпочне роботу з 4 березня. Усіх охочих поетапно навчатимуть як робити анімаційний фільм, розповідатимуть про історію анімації та безпосередньо долучать до процесу мультиплікації, - повідомили у прес-службі Львівської міської ради. Тему мультфільму обиратимуть спільно з дітьми, кожна дитина намалює свого персонажа. Згодом мультик відфотографують та запишуть дитячий закадровий голос.

Така акція проводиться вперше. Якщо охочих буде багато, створять дві групи і виділять більше часу.  Презентуватимуть роботу від Школи анімації для дітей 1 квітня.

Зареєструватися для участі у Школі анімації можна, надіславши запит із контактною інформацією на електронну скриньку [email protected] або зателефонувавши за номером: 050-747-12-21. Заняття відбуватимуться щопонеділка та щосереди о 16:00 у приміщенні клубу «Дозвілля» за адресою: вул. Замарстинівська 71.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!