Львівських готельєрів до кінця року звільнили від сплати туристичного податку

1377 0
Ці пільги коштуватимуть міському бюджету 9,4 млн грн.
фото: hvilya.com

фото: hvilya.com

Власників львівських готелів звільнили від сплати туристичного податку з 17 березня до 31 грудня. Таке рішення сьогодні, 24 липня, ухвалили депутати ЛМР.

Таким чином у місці сподіваються підтримати готельєрів, чия робота зупинилася на час карантину, що його запровадили через пандемію коронавірусу.

Читайте також: Вижити в час карантину. Як допомагають бізнесу і наскільки це ефективно

Втім ці пільги коштуватимуть міському бюджету 9,4 млн грн. Додамо, що раніше львівських підприємців також звільнили від сплати туристичного збору до кінця року.

Невиконання плану надходжень від податку на доходи фізичних осіб за 5 місяців 2020 року із загальної суми становить 121 млн грн. Прогнозовані втрати до міського бюджету від сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, становлять 22,3 млн грн.


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!