Львівських контролерів одягли у нову форму. Фото

6619 0
На формі з’являться шеврони з написом «Допомога Захист Контроль».
Фото: ЛКП «Львівавтодор»

Фото: ЛКП «Львівавтодор»

Сьогодні, 2 червня, контролери «Львівавтодору» одягли нову форму. Найближчим часом на ній з’являться шеврони з написом «Допомога Захист Контроль».

«Відділ контролю ЛКП «Львівавтодор» отримав першу партію нової форми – 40 комплектів спецодягу. Тож тепер наших працівників можна впізнати за цією уніформою з жетоном контролера»,  повідомили на сторінці «Львівавтодору».

Читайте також: У Львові передбачили 71 контролера для всіх видів транспорту

У комплект нової форми входить:

  • літній костюм  чорні тактичні штани та кітель, футболка-поло, шкіряний чорний ремінь, чорна кепка 
  • зимовий костюм – тепла куртка, шапка, які видаватимуть працівникам у осінній період. 

 

Додамо, що Tvoemisto.tv звернулося із запитом до ЛКП «Львівавтодор» щодо вартості нової форми та кількості контролерів у транспорті Львова. 

Нагадаємо, контролери пильнуватимуть оплату проїзду та будуть працювати не лише в електротранспорті, а й в автобусах. Вони матимуть спеціальне обладнання – ручний валідатор. Якщо оплата буде відбуватиметься банківською карткою, то пасажиру потрібно буде назвати чотири останні цифри своєї картки, аби контролер перевірив, чи справді проїзд оплатили.

Фото: ЛКП «Львівавтодор»

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!