Львівських підлітків запрошують у «Школу юного десантника»

1929 0
У січні 2017 року у місті стартує програма національно-патріотичного виховання. Молодь спробує свої сили в різних видах спорту, навчатиметься основам виживання в різних умовах тощо. Зареєструватися можна до 20-го грудня.
фото: zik.ua

фото: zik.ua

Проект «Школа юного десантника» розпочнеться у січні 2017 й триватиме протягом року. Кожного місяця підлітки розглядатимуть одну тему, якій буде присвячено 1-3 заняття. Зокрема, вивчатимуть нюанси військової справи. Учасникам видадуть форму та іменний жетон, які належатимуть їм і по завершенню програми. Також вихованці отримають сертифікат про проходження повного курсу «Школи юного десантника». Про це повідомляють організатори - Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій.

Читайте також: У Львові обрали учнівські проекти, які змагатимуться за шанс удосконалити свою школу

Взяти участь у програмі зможе 20 підлітків віком 13-15 років, як хлопці, так і дівчата. Для цього потрібно пройти медогляд, співбесіду з інспекторами Центру, отримати згоду батьків та характеристику від шкільного психолога.

Зареєструватися в «Школу юного десантника» можна за посиланням до 20-го грудня. Участь – безкоштовна.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!