Політична реклама

Львівських підприємців запрошують на безкоштовні навчання польської мови

1547 0
З метою полегшення співпраці львівських підприємців із діловими партнерами Польщі, департаментом економічної політики Львівської міської ради спільно з кафедрою іноземних мов Львівського інституту економіки і туризму апробовується тренінговий мовний бізнес-курс польської мови для львівських підприємців.

Перший безкоштовний курс тренінгів заплановано на 8-19 липня  з 11:00 до 14:00 год. і охоплює 12 тем, опанувавши які львівські підприємці не тільки навчаться писати й читати польською мовою, а й зможуть легко співпрацювати із польськими діловими партнерами, комфортно почувати себе під час ділових зустрічей, відряджень та подорожей у Польщі, - повідомляє прес-служа Львіваської міськради.

Місце проведення: Львівський міський центр підтримки бізнесу, вул. Весняна, 4.

Тренер мовного курсу тренінгів – викладач кафедри іноземних мов Львівського інституту економіки і туризму Олена Миколаївна Філь.

Для участі у тренінгах необхідно до 2 липня надіслати заповнену заяву-анкету (додається) за адресою: 79008, м. Львів, пл. Ринок, 1, каб. 429, Львівська міська рада, департамент економічної політики.

Контактна особа: Дорош Світлана, тел. (032) 297-57-64, факс (032) 235-42-26, е-mail: [email protected].

Заявки, надіслані пізніше встановленого терміну до уваги не братимуться.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!