Львівських підприємців запрошують на Експортний семінар: як потрапити?

2041 0
Львів’ян запрошують на семінар для представників компаній, які планують виходити на міжнародні ринки, або уже мають певний досвід у експортній діяльності.
Фото: businessnewsdaily.com, firstcommercebk.com, betanews.com

Фото: businessnewsdaily.com, firstcommercebk.com, betanews.com

Темою Експортного семінару стане: «Вихід на міжнародні ринки: практичні інструменти для українських компаній». Підприємці матимуть нагоду дізнатись як знаходити цільові ринки, як правильно розробити дієву експортну стратегію діяльності, яка дозволить компанії системно працювати на зарубіжних ринках. Також учасники дізнаються, які інструменти для українського бізнесу пропонує ЄБРР.

Своїм практичним досвідом поділяться львівські компанії ЛІМО та БЕЙ-ТРАНС

На захід запрошують власників компаній, генеральних директорів, директорів з розвитку, комерційних директорів та директорів з маркетингу

ПРОГРАМА

9.00 – 9.30 Реєстрація

9.30 – 9.40 Вступне слово. Ольга Сивак, керівник управління інвестицій Львівської міської ради

9.30 – 11.00 Розробка та реалізація «живої» експортної стратегії. Інна Сосновська, керівник офісу Міжнародного розвитку бізнесу компанії STRATEGIC (strategic-ua.com, Київ)

11.00 – 11.20 Перерва на каву

11.20 – 12.00 Програми ЄБРР для підтримки експорту українських компаній. Наталя Бандера, Старший спеціаліст з проектів «Консультації для малого бізнесу», Група з фінансування та розвитку МСБ, ЄБРР

12.00 – 12.30 Досвід ЛІМО при експорті на іноземні ринки. Сергій Кунта, фінансовий директор ЛІМО (Львівський холодокомбінат)

12.30 – 13.00 Як українській компанії ефективно конкурувати на міжнародному ринку. Марія Бей, директор з розвитку БЕЙ-ТРАНС (Логістична компанія)

13.00 – 14.00 Спілкування, відповіді на запитання.

Реєстрація учасників триває до 12 травня 2016 (кількість місць обмежена): Зарєструватись необхідно за посиланням http://goo.gl/forms/IHv3mvaYD6

Читайте також: Як вийти на ринок ЄС. Історія успіху львівського печива

Семінар відбудеться: 19 травня 2016 (четвер)

Тривалість: 9.30 год – 14.00 год

Місце: Ресторан «Ратуша», Львів, площа Ринок 1

Необхідну інформацію можна отримути: [email protected] або за телефоном (032) 254 60 06.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!