Львівських підприємців запрошують на конкурс інвестиційних проектів

1918 0
Представникам малого бізнесу можуть відшкодовувати частину відсоткової ставки за банківськими кредитами.
фото: Радіо Свобода

фото: Радіо Свобода

Департамент економічної політики Львівської облдержадміністрації у межах реалізації Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області продовжує конкурс інвестиційних проектів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЛОДА.

«Відповідно до Програми, суб’єктам підприємницької діяльності, представникам малого бізнесу, які відповідають вимогам Господарського Кодексу, з обласного бюджету відшкодовуватимуть частину відсоткової ставки за кредитами, отриманими в банках, що уклали генеральні угоди про співробітництво з департаментом економічної політики ЛОДА», – сказано в повідомленні.

Читайте також: Українських підприємців не будуть примушувати встановлювати платіжні термінали

Претенденти на отримання відшкодування частини відсоткової ставки за кредитами повинні здійснювати господарську діяльність неперервно не менше 24 місяців.

Також вони мають працювати у межах тих видів діяльності згідно з КВЕД 2010, що підпадають під перелік усіх груп Розділу 16 «Оброблення деревини та виготовлення виробів з деревини та корка, крім меблів; виготовлення виробів із соломки та рослинних матеріалів для плетіння», Розділу 31 Групи 31.0 «Виробництво меблів» (крім класу 31.03 «Виробництво матраців») та усіх груп Розділу 10 «Виробництво харчових продуктів».

Читайте також: Громадський бюджет Львова: як виправити хиби й досягти більшого?

Окрім того, для участі у конкурсі суб’єктам малого підприємництва необхідно подати інвестиційні проекти, що не мають перевищувати 15 сторінок.

Департамент економічної політики ЛОДА у межах Програми співпрацює з ПАТ АКБ «Львів», ПАТ «Кредобанк», ПАТ «Ощадбанк», ПАТ «Міжнародний інвестиційний банк» ПАТ «ОКСІ банк», ПАТ «ОТП Банк», АТ «ПІРЕУС банк МКБ», ПАТ АБ «Укргазбанк», ПАТ «Ідея банк», ПАТ КБ «Приватбанк», Церковна кредитна спілка «Анісія», кредитна спілка «Вигода», кредитна спілка «Бойківщина».

Читайте також: Павло Шеремета: «Якщо хочемо прориву, ми маємо пожертвувати новим айфоном»

Конкурс триватиме з 1 лютого по 1 березня 2018 року. За деталями в ЛОДА пропонують звертатися за телефоном 2-999-279 чи ознайомитись з інформацією про Програму на сайті обласної адміністрації.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!