Львівських школярів перевели на дистанційне навчання

1288 0
Чи вести дітей у садки – на розсуд батьків. Садки сьогодні будуть відкриті.
Photo by Ben White on Unsplash

Photo by Ben White on Unsplash

Через введення воєнного стану в Україні, сьогодні вранці, 24 лютого, школярів львівських навчальних закладів перевели на дистанційне навчання. Про це Тvoemisto.tv зазначили міський голова Львова Андрій Садовий та очільниця управління освіти Леся Васюта.

«Перше рішення, яке прийняли на штабі – це перевести сьогодні навчання в онлайн режим. Це мова про школи. Якщо йдеться про садочки, то батьки повинні самостійно приймати рішення. Сьогодні садочки будуть відкритими», – каже Андрій Садовий.

«Не впускати діток у садки та учнів до школи і перевести їх на дистанційне навчання є рішенням управління освіти Львова», – зазначила Леся Васюта.

Нагадаємо, що на всій території України вводять воєнний стан. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у зверненні до українців. Перед тим президент сказав, що скликає Раду Національної безпеки і оборони, яка введе воєнний стан. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!