Політична реклама

Львівських школярів запрошують на навчання у hand-made студію

1524 0
В Дитячих клубах Залізничного району відкривається новий гурток.

2 грудня, в «Родинному клубі»  (вул. С. Петлюри, 37) розпочинає діяльність hand-made студія «Умійки», інформує прес-служба Львівської міськради.

У гуртку діти матимуть заняття з малювання,  ліпки, декорування, пошиття м’яких іграшок, виготовлення листівок та різних цікавинок. Особлива увага приділятиметься ткацтву та вишивці. Також педагог  організовуватиме для діток походи в музеї, на виставки, художні пленери, пізнавальні поїздки.

«Hand-made студія «Умійки» запрошує усіх дітей, які мають бажання створювати усе самі.  Звісно, розпочнемо із декоративних речей на святкову зимову тематику: різдвяних прикрас, листівок й забавок. В нас дітвора зможе дізнатися щось нове як і про звичаї нашого краю, так і про сучасне мистецтво», - розповіла Юлія Літвін, педагог-організатор Дитячих клубів Залізничного району Львова

Заняття в hand-made студії «Умійки» відбуватимуться  у понеділок, вівторок, четвер з 15.30 до 18.30 год.

Крім того, в «Родинному клубі» діє гурток англійської мови «Срібний лев» для 3 вікових груп: 5-6 років, 7-9 років,10-13 років.

Нагадуємо, заняття в гуртках Дитячих клубів Львова є безкоштовними.

Детальнішу інформацію про гуртки Дитячих клубів Залізничного району м. Львова можна отримати за номером телефону 295-82-46.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!