Львівських школярів запрошують на осінні «Канікули в музеї»

2185 0
У Львівському музеї історії релігії проводять екскурсії та майстер-класи для школярів у період осінніх канікул.
фото: museum.lviv.ua

фото: museum.lviv.ua

Наукові співробітники Львівського музею історії релігії розробили програму «Канікули в музеї», де, поряд із теоретичними знаннями, учні отримають цінні практичні знання, які з часом допоможуть їм розкрити свій потенціал для зростання. Про це повідомили у департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА.

Сьогодні, 19 жовтня, на школярів, охочих ознайомитись з історією світових і національних релігій чекають науковці музею. Вони проведуть учнів експозиційними залами, покажуть цікаві експонати. А потім з пам’яті діти малюватимуть запропонований експонат.

У саме серце музею – фондосховище – учні зможуть потрапити у четвер, 20 жовтня. Головний зберігач фондів Світлана Тимків ознайомить з історією книгодрукування, колекцією стародруків. Учасники майстер-класу «Читайте книгу – живіть без кордонів» матимуть змогу переглянути столітні видання, ознайомитись з ними, «відчути» зв’язок між культурами і релігіями різних часів.

Побувати в палатах князя Лева Даниловича, сина засновника міста Львова Данила Галицького, музейники запрошують 21 жовтня. Учні блукатимуть підземеллями Домініканського монастиря, де заховано багато таємниць і нерозкритих загадок. На спортивно-інтелектуальному змаганні діти демонструватимуть свою увагу, креативне мислення, уміння швидко і правильно складати пазли з фотографій знайдених експонатів.

Як повідомили Tvoemisto.tv у Музеї, вартість екскурсій у рамках проекту становить 15 грн. Початок –  о 13:00.

Охочих долучити дитину до проекту просять попередньо зареєструватися за телефоном: 032 325 60 31.

Нагадаємо, із 13 по 21 жовтня у більшості львівських шкіл тривають канікули.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!