Політична реклама

Львівських школярів запрошують у літній табір "Погулянка"

2352 0
У Львові для школярів діє літній тематичний відпочинковий табір «Погулянка» з денним перебуванням дітей віком від 7 до 14 років.

Табір працює у дві зміни: перша – з 3 червня по 16 червня (66 дітей); друга – з 17 червня по 30 червня (70 дітей), - інформує Центр творчості дітей та юнацтва Галичини.

Щодня школярів забезпечують питною водою та дворазовим харчуванням у СЗШ №6 відповідно до вимог санепідемстанції. Нагляд за здоров’ям та безпекою дітей під час перебування в таборі здійснює медичний працівник ЦТДЮГ.

Під час перебування у таборі діти займаються в гуртках ЦТДЮГ.

Педагоги знайомлять дітей із різними мистецькими напрямками і жанрами, зокрема, з хореографією, вокалом, музикою, театральним й образотворчим мистецтвом, технічною творчістю, а також з шахами, тхеквондо.

Для дітей організовують майстер-класи, змагання, розваги на свіжому повітрі, катання на катамаранах, конкурси, естафети.

Також для того, щоб краще пізнати рідний край, у визначений день передбачена автобусна екскурсія до Крехівського монастира.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!