Політична реклама

Львівських школярів запрошують у школу дизайну та макетування

1731 0
В Дитячих клубах Львова діти створюють макети свого мікрорайону

На заняттях «Школи дизайну та макетування» розпочалося формування макету «Замарстинів очима дітей», інформує прес-служба Львівської міськради. Щочетверга з 16.00 до 19.00 год. за адресою: вул. Замарстинівська, 71 (клуб «Дозвілля»), діти навчаються робити об’ємні фігури.

«Школу дизайну та макетування» організували Дитячі клуби Шевченківського району.

«На наших заняттях маленькі митці вивчають різноманітні техніки макетування, створюють об`ємні елементи, фактурні зображення, діляться своїми ідеями. Протягом жовтня діти створила макет свого улюбленого місця відпочинку — парку, й тепер ми взялися за макет місця проживання», - розповів Андрій Воронін, координатор «Школи дизайну та макетування», педагог-організатор Дитячих клубів Шевченківського району.

Заняття в школі, як і в гуртках Дитячих клубів Львова — безкоштовні. Більше інформації про проект «Школа дизайну та макетування» можна отримати за номером телефону 0987438953.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!