Львівських школярів запрошують в подорож печерами. Деталі

1825 0
Учнів 6-11 класів запрошують до участі в експедиції у печеру Млинки 11-15 грудня, що відбудеться в рамках програми «Із книгою у лабіринт пригод». Для того, щоб поїхати у печеру, потрібно написати реферат чи створити презентацію на тему спелеології.
Фото: manivci.org

Фото: manivci.org

Надіслати роботу слід на електронну пошту  [email protected] або принести у приміщення Мультиспортивного соціального залу «Манівці» (вул. Вахнянина, 29, каб 119, кінцева трамваю №7) до 6 грудня 2015 року. 

Форма представлення значення не має (реферат, презентація, відео-ролик, слайд-шоу з коментарями тощо). Оцінюється інтелектуальна робота автора та власна точка зору. Скопійовані з інтернету роботи будуть відхилені.

Тридцять кращих авторів будуть запрошені у п`ятиденну спелеологічну експедицію у печеру Млинки 11-15 грудня 2015 року.  Печера знаходиться у Чортківському районі Тернопільської області та входить до десятки найдовших у світі гіпсових печер. Відома своїми тріщинами-«тунелями» та унікальними кристалами.

Мандрівка є безкоштовною.

У програмі:

  • Здійснення науково-пізнавальних робіт у печері
  • Екскурсія унікальними маршрутами
  • Знайомство з «добрим духом» Млинків – Борисом Горою 
  • Проживання у будиночках неподалік печери
  • Триразове харчування (здорова польова кухня)

Детальніше: Тарас Білошицький (093) 84-39-777, (097) 918-51-32

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!