Львівських старшокласників навчатимуть стрільби

5859 0
Для них проводять відповідні інструктажі з техніки безпеки, а також забезпечують усім необхідним обладнанням.
фото: управління освіти лмр

фото: управління освіти лмр

На базі закладів освіти у Львові щодня проводитимуть навчання підлітків безпечному поводженню зі зброєю, а також основам практичної стрільби для учнів 9-11 класів. Це роблять для того, аби діти з усіх шкіл отримали базові навички, – повідомляють у управлінні освіти ЛМР.

«Для них проводять відповідні інструктажі з техніки безпеки, а також забезпечують усім необхідним обладнанням. Мета – аби всі учні старших класів навчились поводитись зі зброєю», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Ворог не нападе, якщо буде спротив. Андрій Садовий та Максим Козицький про ймовірну загрозу

Загалом у 20 закладах освіти Львівської міської територіальної громади є спеціальні приміщення, тири, де можна проводити навчання зі стрільби. Відповідно, учні шкіл, які перебувають неподалік, будуть відвідувати ці тири та отримувати практичні навички.

Нагадаємо, що з 1 січня почав діяти Закон України «Про основи національного спротиву». Для того, щоб записатися до лав Сил тероборони, мешканці можуть звернутися до районного центру комплектування та соціальної підтримки за місцем реєстрації. Про те, що робить Львів та Львівщина для того, аби підготуватися до можливого вторгнення Росії, як розгортають тероборону у місті та області, чи є належні укриття та дієва система оповіщення населення, Тvoemisto.tv розпитало у голови Львівської МТГ Андрія Садового та керівника Львівської ОДА Максима Козицького. Читайте матеріал за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!