Львівських студентів запрошують на безкоштовний стартап-курс

2635 0
Львівських студентів, яким цікаво ІТ, підприємництво та розвиток, вирішили навчити створювати свої стартап-проекти. Для цього в місті запустили безкоштовний курс Startup School University Edition
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

Його організатори – львівський стартап-інкубатор Startup Depot спільно з Instytut Rozwoju Miast Krakow.

Серед викладачів, які пояснюватимуть молодим засновника/підприємцям/винахідникам основи розвитку бізнесу, будуть Тарас Кицмей (Soft Serve), Максим Лисак (Startup Depot), Юрій Рифяк (You Team) та інші.

Говоритимуть, зокрема, про таке: як свою crazy-ідею перетворити у проект реального бізнесу; як залучити інвестиції; як зібрати свою dreamteam; як побудувати промостратегію; застосування цього всього на практиці.

Заняття відбуватимуться щосереди у двох львівських університетах – НУ «Львівська політехніка» (Перший корпус, 217 ауд, поч. о 16:00 год.) та ЛНУ ім. І. Франка (головний корпус, 216 ауд, поч. о 18:00 год.). Загальна тривалість курсу – 8 тижнів.

Початок навчання 23 вересня.

Реєстрація тут: http://goo.gl/forms/H09pozBGi7

Дізнатись більше: https://www.facebook.com/StartupSchoolUniEditionLviv

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!