Політична реклама

Львівських учнів запрошують в "Школу макетування та дизайну"

1581 0
У Львові діє дитяча «Школа дизайну та макетування». Такий проект організовують для маленьких львів’ян Дитячі клуби Шевченківського району.

Заняття в рамках «Школи дизайну та макетування» відбуваються щочетверга з 16.00 до 19.00 год. за адресою: вул. Замарстинівська, 71 (клуб «Дозвілля»), інформує прес-служба Львівської міськради.

У рамках школи кожен учень вивчатиме ази дизайну, створюватиме  об’ємні елементи з підручних матеріалів, а також візьме участь у розробці дизайну загального макету. Серед спільних композицій, які формуватимуться в «Школі дизайну і макетування», є «Замарстинів очима дітей», «Різдвяна шопка».

Заняття в «Школі дизайну та макетування», як і в гуртках Дитячих клубів Львова — безкоштовні. Більше інформації про проект «Школа дизайну та макетування»  можна отримати за номером телефону 0987438953. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!