Львівських вчителів просять брати відпустки за свій рахунок

2697 0
Через стрімке зростання індексації коштів на виплати заробітної платні педагогічним працівникам не вистачає. Відтак начальник управління освіти Львівської міськради Галини Слічна звернулася до освітян з проханням, при можливості взяти відпустки за власний рахунок.
Фото: radio24.ua

Фото: radio24.ua

Водночас, вона запевнила, що зараз робить усе можливе, щоб забезпечити виплати зарплати, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Розрахунок бюджету відбувався в січні, коли ніхто не знав про те, що сьогодні в нас відбувається, ніхто не знав, що буде з економічною, суспільно-політичною та фінансовою ситуацією в державі. Цього року ми вже маємо потребу по зарплаті, до кінця року маємо нестачу 12 мільйонів. Це відбувається не через погане планування, а через дуже значний ріст індексації – це і є основна проблема, яка з’їдає фонд заробітної плати.

Є різні ситуації, в сфері освіти працює дуже багато жінок, які самі утримують сім’ї, які самі виховують дітей, до такої людини не будеш апелювати та просити про це – їй самій треба допомогти. Але є й інша категорія людей, яких я би просила це зробити», - наголосила Галина Слічна, начальник управління освіти ЛМР. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!