Львівських водіїв інформують про стан проїзду дорогами області

1260 0
Сьогодні, 28-го січня, проїзд автомобільними дорогами та перевалами у Львівській області забезпечено, хоч покриття місцями засніжене. Тим часом, водіїв попереджають про ожеледицю та просять пильнувати.
Фото: veddro.com

Фото: veddro.com

Станом на 6-ту ранку 28-го січня на дорогах державного значення покриття сухе, проїзд забезпечено. На них чергує 39 осіб та 13 одиниць техніки. Про це повідомляють у прес-службі ЛОДА.

На інших дорогах покриття місцями засніжене, опадів немає, проїзд забезпечено. Спецслужби тут не чергують.

На перевалах у Львівській області ситуація виглядає так:           

Орявсько-Івашківський: проїзд забезпечено, покриття - сухе, опадів немає, температура - 8°С, працюють (чергують) 2 (3) особи та 2 (2) одиниці техніки.

Ужоцький: проїзд забезпечено, покриття - місцями засніжене, температура - 14°С, працюють (чергують) 2 (4) особи та 0 (4) одиниць техніки.

Водночас, Львівський регіональний центр з гідрометеорології застерігає, що впродовж 28 – 30 січня на дорогах Львова і області – ожеледиця. Водіїв закликають бути обережними під час руху, обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами.

Нагадаємо, на ремонт доріг Львівської області у 2017-му році виділено 1 мільярд 107 мільйонів гривень. У першу чергу цьогоріч відновлюватимуть головні дорожні артерії: Н-02 Львів – Тернопіль; Н-13 Львів – Самбір – Ужгород (на ділянці від м. Львова до м. Самбора) та інші.

Опублікувала Людмила Рубцова

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!