Львівських водіїв попереджають про ожеледицю і сніг

2201 0
За інформацією Львівського гідрометцентру, 12-го січня на дорогах міста Львова та Львівської області буде ожеледиця. Вранці та вдень - пориви південно-західного вітру 15 – 20 м/с, хуртовини. Також вдень часом мокрий сніг та сніг. Водіїв просять бути обережними, дотримуватися безпечної дистанції та вмикати фари.
Фото: svetlovodsk.com.ua

Фото: svetlovodsk.com.ua

Зокрема, завтра, 12-го січня, у Львові хмарна погода з проясненнями. Вночі невеликий сніг. Вдень часом мокрий сніг та сніг, слабке налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7 – 12 м/с, вранці та вдень пориви 15 – 20 м/с, хуртовини. Температура повітря вночі 14 – 16° морозу, вдень 1 – 3° морозу.

Читайте також: На дорогах Львова – ожеледиця. 7 порад для водіїв

13-го січня синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненнями. Вночі місцями невеликий сніг. Вдень мокрий сніг, подекуди з дощем, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 9 – 14 м/с. Температура повітря вночі 4 – 9° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

14-го січня очікується часом сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7 – 12 м/с, Температура повітря вночі 4 – 9° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!