Львівських водіїв попереджають про перекриту дорогу на "Шегині"

2838 0
Сьогодні, 18-го листопада, мітингувальники перекрили дорогу біля пропускного пункту "Шегині". Люди ходять по пішохідному переходу й не дозволяють проїхати будь-якому транспорту.
Фото: varta 1

Фото: varta 1

"Хто їде в Польщу, оминайте кпп Шегині, тут мітинг, люди ходять по пішохідному переході, не пускають в обидві сторони", - повідомив координатор спільноти Варта-1 Ігор Зінкевич.

Як пояснила у коментарі для Tvoemisto.tv Світлана Добровольська, речниця Головного управління Національної поліції у Львівській області: "О 13:00 мітинг розпочали 30 осіб, які безперешкодно ходять по пішохідному переході й перекривають рух транспорту. На місці працює поліція, порушень громадського порядку не зафіксовано. Із мітингувальниками уже провели роз'яснювальні роботи".

Читайте такожЛьвів’ян попереджають про тимчасову зміну руху до Рави-Руської 

За попередніми даними, причинами страйку людей є дійсні правила перетину кордону з Україною автівками з іноземними номерами, що пов'язані з розмитненням транспорту, зміни яких у українському законодавстві вимагають активісти. Водіїв просять оминати цю ділянку й по можливості вибирати для перетину кордону інший пропускний пункт.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!