Львівських водіїв попереджають про погіршення погоди

2898 0
Завтра, 27-го грудня, у місті прогнозують хмарну погоду, дощ, часом мокрий сніг. На дорогах – ожеледицю. Водіїв просять бути максимально уважними.
фото: lvivexpres.com

фото: lvivexpres.com

У Львові завтра очікують ожеледь, вдень – налипання мокрого снігу, пориви вітру 17-22 мс та хуртовини. Температура повітря вночі 0 – 2° морозу, вдень 0 – 2° тепла, - інформує Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

28-го грудня прогнозують хмарну погоду, часом мокрий сніг та сніг. Місцями налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с, пориви 15 – 20 м/с, хуртовини. Температура повітря впродовж доби 1 – 6° морозу.

Водіям нагадують про дотримання правил керування автомобілем при ожеледиці, також радять обирати помірну швидкість та дотримуватись дистанції між транспортними засобами.

Пішоходам теж варто бути обачними: пильнувати на дорогах, не вибігати перед машинами, а також не ходити під розлогими деревами та триматися подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження. 

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!