Львівських водіїв просять не паркуватися на вулиці Гнатюка через реорганізацію руху

3025 0
Невдовзі на вул. Дорошенка та прилеглих реорганізують рух приватного транспорту.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

Водіїв просять не паркувати автомобілі на вулиці Гнатюка у Львові, оскільки незабаром у цій частині міста запровадять нову організацію руху, інформує прес-служба ЛМР.

Читайте також: Чому потрібно закрити початок вулиці Дорошенка для приватного транспорту

«Незабаром на вул. Гнатюка відбудеться зміна організації дорожнього руху, у зв’язку з перекриттям для руху приватного транспорту вул. Дорошенка. У зв’язку з цим, паркування транспортних засобів на вул. Гнатюка буде заборонено. Тому просимо водіїв звертати увагу на відповідні дорожні знаки, які вже найближчим часом будуть встановлені. Також буде працювати ЛКП "Муніципальна варта" і відповідна комісія для евакуації транспортних засобів припаркованих на вул. Гнатюка», — розповів очільник управління транспорту ЛМР Олег Партика.

Додамо, що реорганізацію руху неодноразово відкладали через затримку поставки світлофорних об’єктів, які мають встановити на вулиці Банківській та Дорошенка. Відтак тут заборонять проїзд приватного транспорту, натомість рух громадського транспорту має пришвидшитись на декілька хвилин.

Читайте також: Півжиття в заторах. Як зробити центр Львова вільним для проїзду

Згідно з новою схемою, приватний транспорт рухатиметься по вулиці Гнатюка, далі — Університетською та Словацького в напрямку Головної пошти. У напрямку до центру, як і раніше, їхатимуть по вулиці Коперника. Також лишиться доступним проїзд із вул. Ліста до Костюшка через Банківську. Таким чином, у місті планують розділити смуги для руху громадського та приватного транспорту. Наприкінці липня на вулиці Дорошенка перенесли трамвайну зупинку ближче до проспекту Свободи та частково встановили нові дорожні знаки.

 

Нагадаємо, рішення про реорганізацію руху на вул. Дорошенка ухвалили торік у травні на засіданні міської комісії з питань безпеки дорожнього руху. Згідно з комп’ютерним моделюванням, рух трамваїв на Дорошенка має пришвидшитись на 5-6 хвилин.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!