Політична реклама

Львівських водіїв виганяють з тротуарів

1265 0
Сьогодні зранку, 30 січня, для посипання вулиць використано 279 м куб піскосуміші. До прибирання залучали снігоприбиральну техніку – загалом 72 одиниці.

Прибирати місто продовжуватимуть і протягом дня, інформує прес-служба Львівської міськради.

Відтак, для прибирання міста станом на 7 год ранку було залучено: у Галицькому районі – 12 одиниць техніки, у Франківському – 8, у Залізничному – 15, у Шевченківському – 12, у Личаківському – 15, у Сихівському - 10.

Водночас, міські комунальники звертаються із проханням до власників автомобілів не паркувати їх на тротуарах чи у інших заборонених місцях, що перешкоджає роботі снігоприбиральної техніки.

Відповідно до угоди, транспортні засоби, припарковані з порушенням правил дорожнього руху, евакуйовуватимуть на арешт майданчик на вул. Конюшинній, 15.

Усіх мешканців просять бути максимально обережними на дорогах, також тепло одягатись. Про надзвичайні ситуації просять інформувати на «гарячу» лінію міста за номером 15-80.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!