Львівських водіїв з літніми шинами просять не виїжджати на дороги

1932 0
За даними Львівського регіонального центру з гідрометеорології, негода на Львівщині протримається ще декілька днів. Тому дорожники закликають водіїв, які поспішили змінити зимові шини на літні, утриматись від виїзду на дороги, аби не створювати аварійно небезпечних ситуацій на дорогах.

Відповідне звернення до водіїв поширила Служба автомобільних доріг у Львівській області.

За інформацією центру з гідрометеорології, в період 3-5 квітня зберігається хмарна погода. Сьогодні вдень по всій території Львівщини  місцями мокрий сніг. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7 – 12 м/с, місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура повітря вночі 1 – 6º морозу, вдень 1 – 6º тепла.

Втім, запевнили у відомстві, станом на 06:00 сьогодні проїзд автомобільними дорогами загального користування забезпечено в повному обсязі. Найбільше опадів у вигляді мокрого снігу випало у Сколівському та Турківському районах. Було зафіксовано перемети на ділянці Бориня - межа області на автодорозі Львів-Самбір-Ужгород. Водії, які завчасно змінили зимові шини на літні, створили затори на Ужоцькому перевалі.

У зв’язку з стрімким погіршенням погодних умов на території західних областей України, зокрема, на Львівщині,  видимість на дорогах різко погіршилась, що може призвести до створення аварійних ситуацій на дорозі. Тому дорожники закликають водіїв бути уважними на дорогах.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!