Львівських водіїв запрошують долучитися до автопробігу пам’яті Скрябіна

2813 0
2-го лютого відбудеться організований пробіг з «Арени-Львів» до центру міста, присвячений другій річниці загибелі Андрія Кузьменка. Долучитися можуть всі охочі.
фото: lvivportal.ua

фото: lvivportal.ua

«Автопробіг відбудеться під національними знаменами, так як Кузьма був патріотом, а отже це кольори країни, яку він відстоював, цінував і поважав!», - зазначають організатори.

Водії зберуться 2-го лютого біля «Арени-Львів» о 20:00, а виїдуть на дороги вже о 20:30. Учасників супроводжуватиме поліція. Маршрут автопробігу: "Арена-Львів" - вул. Стрийська - вул. Героїв Майдану - вул. Коперника - проспект Свободи . Організовують його, щоб вшанувати пам’ять Скрябіна. 

Усіх, хто планує долучитися до ініціативи, просять зареєструватися за посиланням (проголосувавши під постом). Детальнішу інформацію можна дізнатися в адміністраторів Автобарахолки:  Назарій Вихованський, Роман Шевчук.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!