Львівських волонтерів звільнили після двомісячного перебування в полоні

2253 0
Двох львівських волонтерів, які два місяці перебували в полоні бойовиків на сході України, сьогодні звільнили за сприяння співачки Оксани Білозір.
фото: ipnews.in.ua

фото: ipnews.in.ua

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила українська співачка Оксана Білозір. «Слава Богу! Наші волонтери: Громов Ігор та Пучковський Олег на волі!  Дякую усім! Дякую Олексію Мозговому за розуміння!», - пише вокалістка.

Двоє волонтерів потрапили у полон до бойовиків 4 січня, коли їхали в напрямку міста Кіровське, що в Донецькій області. Помилково заїхавши на блокпост бойовиків, вони потрапили до банди «Привид» Олексія Мозгового.

Читайте також: Львів’яни написали Савченко листи із проханнями не голодувати

Переговори зі звільнення полонених проводила Оксана Білозір. За її сприяння бойовики передали полонених в буферній зоні в районі Щастя. Зараз волонтери перебувають у нормальному стані і знаходяться на безпечній території.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!