Політична реклама

Львівським автомобілям евакуатори поки що не загрожують

1113 0
Евакуатори у Львові від сьогодні не працюватимуть - Василь Поліщук, заступник директора ЛКП "Львівелектротранс".

Про це повідомляє видання "Експрес"За словами пана Поліщука, таке рішення прийняли учора ввечері у Львівській міськраді.

На який час евакуатори призупинили свою роботу, Василь Поліщук не береться прогнозувати і наголошує, що це рішення прийматимуть у мерії.

Нагадаємо, учора Галицький районний суд Львова прийняв рішення у провадженні за позовами прокуратури Львова та однієї з громадських організацій про скасування положень рішення виконавчого комітету Львівської міської ради, якими затверджено порядок роботи евакуаторів у місті.

Натомість у міській раді та "Львівелектротрансі" заявили, що оскаржуватимуть рішення суду, а евакуатори працюватимуть у місті у звичному режимі.

За інформацією пана Поліщука, єдине, що мали учора ввечері вирішити у міськраді, - чи брати від нині з водіїв кошти за евакуацію авто.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!