Львівським ІТ-шникам розкажуть, як знайти гроші для свого інтернет-бізнесу

1902 0
Усі, хто працює у сфері інформаційних технологій та ІТ-підприємництва, зможуть взяти участь у заході IBT Networking у Львові 7 квітня.
фото з Facebook-сторінки організаторів

фото з Facebook-сторінки організаторів

IBT Networking (Internet business and technology) – це платформа для зустрічей і обговорень ІТ-підприємців та ІТ-компаній. Предметом обговорень цього разу стане найактуальніша тема – де знайти гроші для розвитку власного інтернет-бізнесу.

Як повідомили організатори, спікерами заходу будуть як засновники успішних проектів, які розкажуть про свої історії успіху та розвитку, так і представники інвестиційних фондів, що акцентують свою увагу на аспекти інвестування в українські стартапи.

Інвестиційний фонд InVenture Investment Group і його представник Сергій Довгополий підготували аналітичну інформацію про інвестиції в українські проекти, тренди і тенденції розвитку ринку. Також він розповість про те, що потрібно мати проектам, щоб інвестори розглянули можливість вкласти кошти в нього кошти.

Засновник успішного проекту «Zakupki-online.com»  Євген Саранцев розповість про те, як він розвивав ідею проекту, зміг знайти інвестора і продовжити курувати розвиток цього бізнесу. Це один із найуспішніших прикладів стартапів: минулого року в «Zakupki-online.com»  інвестували 10 мільйонів гривень.

Підприємець Ярослав Максимович, власник багатьох проектів акцентує увагу на своїх проектах та інвестиціях.

Формат заходу: конференція + нетворкінг. Загальний алгоритм такий:

18:30 - 19:00  – реєстрація та фуршет

19:00 - 21:00 – доповіді та обговорення

21:00 - 22:00 – нетворкінг і фуршет

Місце проведення: готель «Reikartz Дворжец Львів» (вул. Городоцька, 107). Зареєструватися для участі у заході можна за посиланням.

Детальнішу інформацію про IBT Networking можна отримати на сторінці заходу в мережі Facebook або сконтактувавшись із організаторами (+38 097 852 52 29, +38 099 015 13 56 [email protected]).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!