Львівським медикам передали 500 експрес-тестів та понад 100 захисних костюмів

3231 0
Завтра до Львова мають привезти тисячу експрес-тестів, куплених за кошти міста.
Фото: Роман Фединяк

Фото: Роман Фединяк

Львівській міській лікарні швидкої допомоги сьогодні передали 500 експрес-тестів для діагностики коронавірусу. Їх закупила мережа аптек «Подорожник». Далі тести розподілять по інших лікарнях міста.

Як зазначив директор мережі аптек «Подорожник» Тарас Коляда, дані тестові набори BIOEASY дозволяють за 10-15 хвилин виявити наявність небезпечного захворювання. Вартість упаковки із 25-ти тестів становить 10 тис грн з ПДВ. Відповідно, одного тесту 400 грн.

Раніше заступниця міського голови Галина Слічна повідомила, що Львів має отримати завтра, 20 березня, ще тисячу експрес-тестів.

Читайте також: У п'ятницю Львів отримає тисячу експрес-тестів на COVID-19

Також сьогодні працівникам Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф передали 122 комплекти захисних костюмів різних рівнів захисту. За словами Романа Фединяка, завтра ще планують закупити захисні окуляри багаторазового використання.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!