Львівським медикам передали прилад, що допоможе лікувати глибокі опіки у дітей

1000 0
Перфоратор шкіри доступний у лікарні святого Миколая.
Фото умовне

Фото умовне

Львівським медикам лікарні святого Миколая передали перфоратор для шкіри. Прилад допоможе лікувати глибокі рани від опіків у дітей.

Джерело: Перше медичне об'єднання Львова

«За допомогою приладу можна також збільшувати об’єми донорської шкіри в декілька разів. Адже перфоратор дозволяє забирати мінімум матеріалу зі здорових місць», – зазначили медики.

Читайте також: У пологовому Львова жінка народила 16-ту дитину. Фотофакт

Нагадаємо, що у Львівську обласну дитячу клінічну лікарню «Охматдит» придбали високотехнічний рентген-апарат вартістю 7,5 млн гривень. Він розрахований для рутинного та спеціалізованого досліджень. 

Ірина Давосир

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!