Львівських школярів на уроках вчитимуть любити тварин

2889 0
«Маленький принц. Львів, що любить тварин» – це проект для школярів міста, спрямований на виховання культури ставлення до тварин. Зараз він стартував у пілотному режимі.

Першими у проекті візьмуть участь учні 7 класів з 16 навчальних закладах Львова. Для них проведуть 4 заняття та навчальні тренінги протягом листопада-грудня. До заходу долучаться і вчителі біології, для яких проведуть дводенне навчання, а також відбудуться «круглі столи» та прес-конференції. У межах проекту розробляють методичний посібник та робочі зошити для учнів. Також школярам та педагогам проведуть екскурсію в ЛКП «Лев». Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Батьківська дилема: чи здавати гроші на ремонт школи?

Організатори прагнуть розвивати у дітей почуття  поваги, любові і співчуття, практичного розуміння відповідальності у ставленні до домашніх улюбленців, а також – зменшити кількість безпритульних тварин у місті.

Якщо реалізація пілотного проекту буде успішною, його поширять в усіх школах Львова у травні-червні на уроках узагальнення матеріалу курсу «Біологія» у 7 класах та під час шкільної практики.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!